Veelgestelde vragen

Ja, dat kan zeker! Op elke zaterdag bieden wij particulieren de gelegenheid om een voertuig aan te schaffen bij ons.

Als u er voor kiest om de auto bij u te laten bezorgen dan nemen wij direct de inruilauto weer mee. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Ja, ook bij financial lease leveren wij de volgende dag indien alle formele zaken voor 16:00 afgerond zijn. Wij kunnen tot 16:00 het transport voor de volgende dag inplannen.

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag. Wij zullen telefonisch contact met u zoeken om de aanvraag kort door te lopen. In vrijwel alle gevallen weten wij ruim binnen 15 minuten of u kunt leasen. Daarna kunnen wij in een paar minuten ook alles voor u formaliseren. Dus binnen 15 tot 30 minuten is alles rond en kunnen wij de auto inplannen voor transport.

Ja, de auto komt op uw naam en u bent dus ook direct eigenaar. U zult de auto ook direct moeten verzekeren en u betaalt ook zelf de wegenbelasting. U kunt de auto niet overschrijven totdat de looptijd van de financial leaseovereenkomst afgelopen is. U kunt ook kiezen om tijdens de looptijd alles (het openstaande resterende saldo) volledig af te lossen. Daarna kunt u ook de auto overschrijven (verkopen of inruilen voor een andere bedrijfswagen).

Wij willen zo efficiënt mogelijk werken en omdat wij klanten door heel Nederland hebben, moeten wij werken met zeer hoge standaarden en zeer efficiënte processen. Doordat wij alles “in house” regelen kunnen we dit ook waarmaken.

Wij willen onze dagen natuurlijk ook niet vullen met het weer ophalen van bedrijfswagens voor reparaties achteraf. Reparaties die voor de aflevering te verhelpen waren geweest. Daar profiteert u dan weer van als klant. Alle auto’s worden technisch en optisch helemaal in orde gebracht zodat wij er zeker van zijn dat wij een goede auto naar u toesturen en waar u tevreden mee bent.

Door de efficiënte processen werken wij ook nog eens veel sneller dan andere autobedrijven. Wij leveren uw auto de volgende dag bij u voor de deur af. Als u voor 12:00 uur online besteld kunnen we in sommige gevallen zelfs, tegen een kleine extra vergoeding, de auto dezelfde dag nog leveren.

Met onze zeer grote en snel wisselende voorraad geven wij ook nog eens heel veel keuze in merken, modellen en uitvoering. Zo is er op elk gewenst moment altijd wel een bedrijfswagen beschikbaar die u past en dus ook nog supersnel geleverd kan worden.

Alle getoonde bedrijfswagens staan op ons terrein op de Oosterstraat in Stadskanaal. Wij maken alle bedrijfswagens volledig rijklaar voordat ze online komen. Daarom zijn alle beschikbare auto’s technisch helemaal in orde. Op deze manier is onze voorraad direct beschikbaar voor een proefrit of voor aflevering.

Als u extra’s op de auto wilt laten monteren zoals side bars, bull bar of een trekhaak, dan duurt de levering langer dan 1 dag. Wij zijn dan afhankelijk van de snelheid waarmee wij dit binnen krijgen via onze leveranciers. Vaak gaat daar een nachtje slapen overheen, maar dit kan ook langer duren. Onze processen zijn zo ingericht dat zodra de onderdelen binnen zijn wij deze ook direct monteren. De auto wordt dan de volgende dag bij u geleverd.

Ja, indien uw bestelling en betaling bij ons binnen is voor 16:00 uur, kunnen wij het transport voor uw auto inplannen voor de volgende dag.