Bedrijfswagens en Financial Lease

Betaalt u de aankoop van uw bedrijfswagen zelf? Of kiest u voor financial lease? Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor lease. Want daarmee houdt u het aankoopbedrag beschikbaar als werkkapitaal voor uw bedrijf. Wij vragen bij financial lease geen andere zekerheden of onderpand.

Waarom is financial lease eigenlijk superslim?

De rentekosten van onze financial lease zijn laag. Daarom levert uw geld vaak veel meer op als u het gebruikt als werkkapitaal van uw bedrijf. Bovendien zijn deze extra kosten ook nog eens voor een deel fiscaal aftrekbaar, het levert u dus belastingvoordeel op. Daarom is financial lease vanuit zakelijk oogpunt eigenlijk superslim.

Vaste kosten: helder en duidelijk

Financial lease van Greven Bedrijfswagens is helder en duidelijk. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag aan aflossing plus rente. De rente blijft gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent.

Een financiering op maat van Greven Bedrijfswagens

Kiest u ook voor financial lease? Dan biedt Greven Bedrijfswagens een op maat gesneden financieringsvorm. Deze staat geheel los van uw overige zakelijke financieringen. Financieel maatwerk betekent bij ons keuze uit vele mogelijkheden en boetevrij extra of sneller aflossen.

Toch sneller aflossen?

Meer dan 90% van onze klanten kiest voor het flexibele pakket om sneller af te lossen!

Wilt u sneller of extra aflossen? Dat is bij Greven Bedrijfswagens geen probleem. U heeft bij ons de mogelijkheid om op elk moment boetevrij het restbedrag geheel of deels af te lossen, indien u kiest voor het flexibele pakket. Hiermee houdt u de looptijd zelf in handen en komt u in aanmerking voor rentekorting. Voor tussentijds extra aflossen brengen wij op geen enkele manier extra kosten in rekening.

U bent economisch eigenaar, wat betekent dat?

Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Alle overige kosten van het rijden komen voor uw eigen rekening en risico:

  • onderhoud;
  • verzekering;
  • wegenbelasting

Wij financieren ook de BTW

Wij financieren uw bedrijfsauto voor het volledige aankoopbedrag inclusief opties en accessoires. Uniek in Nederland is dat wij uw aankoop financieren inclusief btw. Ook kunnen wij het inruilbedrag van uw huidige bestelbus of een aanbetaling verrekenen en financieren. Zo betaalt u een lagere maandtermijn.

Vragen over financial lease? Neem gerust contact op

Hebt u vragen over financial lease? Neem contact op met een van onze financieel experts via: 088-5588600. Zij geven graag antwoord op al uw vragen en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw situatie.

IN 3 STAPPEN UW BEDRIJFSWAGEN KOOP OF LEASE GEREGELD!

BEKIJK HIERONDER DE STAPPEN.

1. KIES UW BEDRIJFSWAGEN

Bekijk onze ruime voorraad en kies de gewenste bedrijfswagen.

BEKIJK ONZE VOORRAAD

2. WILT U KOPEN OF LEASEN?

Wilt u de bedrijfswagen afbetalen in termijnen: kies dan voor leasen. Wilt u uw bedrijfsauto liever in één keer aflossen: doe dan een koopaanvraag.

BEKIJK ONZE VOORRAAD

3. VUL IN EN VERSTUUR DE AANVRAAG!

De laatste stap: vul uw gegevens in en verstuur de aanvraag. Zo makkelijk is het.

BEKIJK ONZE VOORRAAD

Dankzij onze ruime voorraad van gebruikte personenauto's, bestelauto's en bestelwagens zit er altijd iets tussen wat geschikt is voor uw situatie. Graag zouden wij u dan ook laten zien wat wij u kunnen bieden tegen het allerbeste tarief in de markt!

Klik hier om onze voorraad te zien